1% vs 1%

Az emberek 1% azt gondolja, ő mindent megtehet, mert a jog mellettük áll. Többnyire ez így is van, hisz egy átlag ember legyint, esetleg magába kurvaanyázik egyet, majd tovább megy, ha egy ilyen gyökérrel találkozik. Van azonban egy másik 1% aki úgy gondolja, nem számítanak a következmények, vagy csak épp akkor telt be náluk a pohár. A legjobb jelenetek az ilyenek találkozásaiból jönnek létre.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Kányhacsöves gyökér, dinnyés ladával vs. Daciás Igor

2014.06.08. 13:22 Csige791

Az első poszt alanyai az egyik legtipikusabb példája a blog témájának, bár az oroszoknál annyira azért nem bízhatnak a gyökerek a jog védelmében mint nyugaton, mégis akadnak sötét parasztok. Nekik a születésükkor ugyan még szerencséjük volt, hogy nem baszták azonnal a falhoz őket, de a szerencse sajnos múlandó, ahogy az a videón is látható. A valószínű történet röviden:

1% kinek jogai vannak

 Hülye gyerek lakot területen belül is streetracerkedik mert az a need for speedben is milyen kurva jó volt. Eddig ok, tegye fel a kezét aki még nem sietett valahová! Egyszer mit ad isten egy lassan haladó, autót előz egy kicsit gyorsabban haladó -francia tervek alapján készült- román csoda, ami lassításra kényszeríti Fittipaldinkat. Mit tesz ilyenkor az átlag siető autós aki nem tartozik az 1 százalékba? Lelassít, esetleg súlyos esetben rávillant az őt feltartóra, jelezvén, hogy nem ártana iparkodni, majd mikor szabad az út tovább halad. That's it.
 

Na de az 1 százalékba tartozó sötét undermonkey nem, ő nem így tesz. Ő a lehúzódó -szerinte- kalapos bácsi daciával elé bevág majd satu fék, úgy hogy a kályhacső majd leszakad a vashulladékáról, ezzel vészhelyzetet előidézve, illetve nem kis meglepetést okozva a szabályosan közlekedő autósnak. Majd, gázt adva az 1.4 szívónak, mind a 62 lóerejével meglódul, hogy ismét Vin Dieselnek érezze magát a halásos iramból.

1% aki leszarja a jogaidat köcsög!

Nem számol azonban azzal, hogy a dacia csak álca, ugyanis a sofőrje nem egy kalapos bácsi, aki vasárnapi misére igyekszik, hanem a társadalom másik 1 százalékát adó Igor, kit nem érdekel kinek mihez van joga. Természetesen ezt a hibát nem róhatjuk fel a Fittipaldinak, mert ő egy sötét gyökérnek született amiről nem tehet, így gyönyörködhetünk élete beteljesedésének. Ugye az átlag ember ha egy ilyen aljadékkal találkozik, max kurvaanyázik egyet, esetleg másnap elmeséli a kocsmában, hogy milyen érdekes ösztönlénnyel hozta őt össze isten. Nézzük mit csinál Igor a videó tanulsága szerint. (Spoiler: Remélem a talpas feltolta az orrcsontját az agyáig)       


  

A bejegyzés trackback címe:

https://1percent.blog.hu/api/trackback/id/tr986288277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása